AARONS EETKAMER

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 163 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Aarons Eetkamer. Meer weten? Ontdek meer

22 jan 2023 om 21:01 Na bestelling stond dat het over 65min bezorgd zou worden, uiteindelijk 2 uur gewacht. Eten was wel echt heerlijk, frietjes nog lekker krokant en warm, spareribs precies genoeg in de portie en een lekkere saus. De schnitzel was ook lekker.
22 jan 2023 om 19:46 Spareribs wel lekker frieten ook maar nachos niet te vreten gelijk weggegooid en alles was op lauwe temperatuur
22 jan 2023 om 18:34 Heerlijke Schnitzels! Frietjes en aardappelkroketjes waren ook erg lekker.
14 jan 2023 om 19:55 Vlees niet echt gaar... Portie wel goed
9 jan 2023 om 12:50 ik had besteld en toen gaven ze aan 2 uur nodig te hebben voor de bezorging. Toen ik belde gaven ze aan het druk te hebben. Tip: als je het druk hebt kun je de thuisbezorgd ook uit zetten. 1 ster.
8 jan 2023 om 19:03 Was lekker, grote porties.
5 jan 2023 om 23:28 heel erg snel nachos waren allemaal VERBRAND De burger was helemaal onder de sous echt slecht eerste keer die ik dit meemaakt
5 jan 2023 om 0:09 zoals altijd was het weer heerlijk!
23 dec 2022 om 20:03 Voor een prijs van €8,50 voor een hamburger mag je toch wel iets verwachten, bij mc Donalds kost een hamburger 2 euro en deze zijn beter dan die wat ik geleverd kreeg, frieten van mc zijn ook beter. Sorry maar nooit meer !
23 dec 2022 om 19:17 Aardappelkroketjes waren koud, frietjes waren wel warm maar de helft was zwart. Frikandel ipv frikandelspeciaal gekregen. De rest….. bief was lekker maar erg weinig voor zo een prijs. De schnitzel miste de citroen om te garneren
15 dec 2022 om 20:32 De gyros was echt geweldig, heerlijk. De hamburger was verbrand en eigenlijk niet te eten, ontzettend jammer voor dat geld. Door omstandigheden/drukte toch maar niet gebeld voor een nieuwe..
4 dec 2022 om 19:09 Ondanks de wisselende reviews toch een bestelling geplaatst, en gelukkig maar! Hebben echt heerlijk gegeten. Mooie, verse, warme friet en heerlijk, perfect gebakken vlees. Ruime porties en allemaal mooi verzorgd. Absoluut een aanrader! Ga zo door!